fredag den 22. november 2013

Få en blog til dit fag!

Vi er på Birkerød Gymnasium generelt ret gode til at dele tekster i faggrupperne. Det er også ret nemt at gøre via lectio, da de her også kan sorteres og gemmes i mapper.
Det er dog lidt anderledes med den type materiale, som ikke uden videre kan uploades til lectio: video, lyd og billede. Det er derfor muligt nu at få oprettet en blog til sit eget fag.

Ideen bag dette, er at hvor vi på vores fælles blog (TIPS og TRICKS) kan udveksle erfaringer med didaktiske og pædagogiske tiltag og projekter, kan vi på en fagfaglig blog udveksle ikke-tekstbaseret materiale og gode ideer til, hvordan man bruger dem konkret i undervisningen.

Hvis I vil se et eksempel, kan I klikke på de to sider øverst på denne blog og undersøge dem lidt. Der er oprettet en blog til dansk og en til religionsfaget, som jo tilfældigvis er mine fag. Det er også Junes fag, og det var hendes idé;-) Men jeg opretter gerne flere blogs, hvis der i en faggruppe er et ønske om det. Tænk på, hvor nemt det kunne blive at gemme et godt link eller youtubeklip et sted, hvor det aldrig bliver væk!

Bare skriv og så kan vi lave en aftale!
Venlig hilsen,
Sara Maria BloggerIngen kommentarer:

Send en kommentar